Holland Open OSS conferentie: ik spreek, komt u ook?

Op 18 en 19 september is de jaarlijkse Holland Open conferentie er weer. En ik ga weer eens spreken, deze keer voor het eerst niet namens Philips. De organisatie meende mijn presentatie als volgt te moeten samenvatten:

Leuk, Open Source Software. Maar hoe implementeer je dat nou in je beleid. Wat zijn de juridische valkuilen, waarom zijn er zoveel verschillende licenties en waar moet je op letten als gebruiker. Want wat zijn de risico’s eigenlijk als een systeem componenten bevat die licentie-technisch strijdig zijn? Wat weten ICT-bedrijven daar eigenlijk van en kun je vertrouwen op de contracten die met de gebruikers worden afgesloten? Onder andere Arnoud Engelfriet, octrooigemachtigde en tot voor kort aan de slag bij Philips, weet daar als partner bij ICTrecht alles van. Maar of we vrolijk worden van zijn boodschap? Volgens hem liggen er nog veel kansen voor open source software als we in staat zijn het “neen, tenzij” beleid van veel bedrijven om te buigen.

Mocht u dat niks lijken, dan is in ieder geval Brenno de Winter’s presentatie over het Small Sister project verplichte kost.

Lees het programma hierrr en geef u dan snel op als deelnemer.

Arnoud

3 reacties

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.