Fijne feestdagen!

Iedereen fijne feestdagen en een gelukkig alsmede juridisch correct 2018 gewenst! Wat gaat de tijd toch weer snel.

Dit jaar een uniek patentkerstgeschenk, een kaart die opgeladen wordt met de persoonlijke energie van de gever. De voorkeursuitvoeringsvorm gebruikt een dunfilm piezoelectrisch element om energie af te tappen en te bewaren.

Later deze week nog een paar jaaroverzichten! Verzoekjes om interessante statistieken en wtf-berichten zijn welkom.

Arnoud

5 reacties

  1. Aangezien dit blog al op leeftijd begint te komen is een overzicht van statistieken over het gehele bestaan van dit blog ook wel interessant. ๐Ÿ™‚ En hoewel onafhankelijk van deze site, hoe bevalt dit eerste jaar van vaderschap? Hoeveel blog entries heb je geschreven met die kleine in je achterhoofd? ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.