Contracten te actualiseren? Koop dan snel editie 2020 van het Handboek ICT-contracten!

Al ruim vijf jaar werkt mijn kantoor met het Handboek ICT-contracten, een praktisch naslag- en modellenboek dat concreet aangeeft hoe een ICT-contract moet worden opgebouwd. Van Agile softwareontwikkeling tot SaaS voorwaarden en verwerkersovereenkomst, het staat er allemaal in.

Editie 2020/21 van het succesvolle ‘Handboek ICT-contracten’ is geheel herzien: een uitgebreid theoretisch kader behandelt de kernpunten van ieder ICT-contract, gevolgd door meer dan 100 modelclausules met alternatieven en onderbouwing per alternatief en meer dan 40 systematisch opgebouwde modelcontracten. Het theoretisch kader gaat uit van vijf aandachtspunten: kwaliteit en prijs, intellectueel eigendom, data-toegang, persoonsgegevens en continuïteit van dienstverlening. Dit kader heeft zich in de praktijk bewezen en wordt ook gebruikt in de populaire opleiding tot ICT-jurist van de ICTRecht Academy.

Wie aan de slag wil met contracten in de ICT, kan met dit boek snel grote stappen maken. Alle contracten zijn modulair opgebouwd uit standaardclausules, die stuk voor stuk met alternatieven en onderbouwing worden

Bestel nu en u heeft het boek snel in huis!

En om het toch blogwaardig te houden: wat is de raarste titel van een contract die je ooit bent tegengekomen? Voor mij was dat de Master Alliance Agreement die een leverancier (5 medewerkers) van een bulkfeedscanneroplossing ooit aanbood aan een beursgenoteerde organisatie met 20.000 medewerkers. Of misschien wel die Joint Agile Cooperation Agreement, die 500 keer “You shall” en “You guarantee” bevatte maar slechts één keer “We warrant”. En wat het verschil is tussen guarantee en warrant, dat leest u op pagina 182!

Arnoud

2 reacties

  1. “-Update- Momenteel kunnen onze boeken niet geleverd worden. U kunt nog wel via onze webshop een boek bestellen. Wij doen ons uiterste best om het door u bestelde boek zo snel mogelijk te verzenden. “

    Lastig onder de huidige omstandigheden maar enig idee hoe snel snel is?

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.