Gastbloggers gezocht!

| AE 1094 | Iusmentis | 2 reacties

Binnenkort wordt het weer zomervakantie, en ik zal dan wat minder tijd hebben om zelf dagelijks te bloggen. Het lijkt me erg leuk om gedurende die periode een aantal gastbijdragen te mogen publiceren van meelezende juristen, programmeurs, advocaten, studenten of wie zich maar geroepen voelt. 🙂

Elk onderwerp is welkom, zolang het maar een raakvlak heeft met internetrecht. Het mag zelfs onder pseudoniem.

Wat zijn jouw ervaringen met computercriminaliteit? Erger je je al jaren aan de eenzijdige regels over domeinnamen? Altijd al je gal willen spuien over auteursrechten of inbreuk daarop door zoekmachines? Of moet die Engelfriet eens ophouden met zeuren over softwarelicenties en gewoon GPLv3 omarmen? Dan is dit je kans! Schrijf het van je af, en ik zet het op mijn blog.

Arnoud

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS