Gastauteurs gevraagd!

Over een paar weken ga ik weer met vakantie, en net zoals vorige jaren heb ik dan geen gelegenheid om te bloggen. Maar wel houd ik jullie graag voorzien van relevante content. Dus: wie heeft er zin om een gastbijdrage te doen?

Het hoeft niet moeilijk juridisch complex te zijn: je eigen mening over het ICT-recht of een onderdeel daarvan is prima. Alleen de mening dat jouw product of dienst hartstikke goed is en mijn lezers het moeten kopen, is niet acceptabel.

Als alternatief/aanvulling overweeg ik de stellingweek: elke dag een andere stelling (door mij of een lezer aangedragen), waar we dan over kunnen discussiëren.

Andere suggesties voor drie weken contentvulling zijn ook welkom! 😉

Arnoud

8 reacties

  1. Ik wil wel iets schrijven over netneutraliteit en Mediawet. De mediawet is namelijk ook van toepassing op omroepdiensten die via het open internet verspreid worden. In mijn bijdrage zal ik aangeven dat dit problemen geeft met de netneutraliteit. Ook zal ik aangeven hoe dit opgelost kan worden en dat kabinet en Tweede Kamer een kans hebben laten liggen om dit goed te regelen.

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.