Suske en Wiske en de Sinistere Site

| AE 116 | Security | Er zijn nog geen reacties

Suske en Wiske gaan Nederlandse scholieren veilig leren internetten, zo meldt NU.nl. Dat is op zich een aardig idee, maar is het echt zo nieuw? Al in december 2005 kregen Belgische scholieren dit boekje.

Op Suske en Wiske op het WWW lees ik:

Suske en Wiske en de Sinistere Site Het verhaal draait om een tovenaar, Zwanzerik, die kinderen via een betoverde site naar zich toe lokt. Ook Wiske trapt in de val en wordt het internet in geflitst. Haar vrienden reizen Wiske achterna om haar uit de handen van de tovenaar te redden. Aan de hand van de avonturen die de striphelden beleven worden de gevaren van internet blootgelegd en wordt verteld hoe deze vermeden kunnen worden. Op de laatste 4 bladzijden van het album staan tips voor de kinderen.

Het boek is in ieder geval online te bestellen:

De prijs van een album bedraagt € 1,00 per stuk, de hoogte van de bijdrage in de administratie en verzendkosten is afhankelijk van uw bestelling (aantal exemplaren en leveringswijze). De albums worden in september geleverd.

Arnoud

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS