‘Zo vermijd je dat ze hun toevlucht zoeken in illegale software’ (bij Livre)

Mooi artikel op Livre over gebruik van open source in het onderwijs:

Ongeveer tien jaar geleden nam Harry van der Brug de beslissing om ‘iets anders’ met zijn leven te gaan doen. Hij stapte de Noordelijk Hogeschool Leeuwarden (NHL) binnen en meldde zich aan voor de deeltijdstudie Lerarenopleiding Theologie. Daarnaast raakte hij betrokken bij het bouwen van websites en het lesgeven van ICT aan studiegenoten. Vrije en open source software speelt daarbij een grote rol. “Door gebruik te maken van open source software vermijd je dat studenten hun toevlucht zoeken in illegale software.”

Livre – Open, Vrij en Duurzaam – ‘Zo vermijd je dat ze hun toevlucht zoeken in illegale software’.

Arnoud

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.