“U zit illegaal te surfen, ik weet alleen niet waarom”

| AE 164 | Security | Er zijn nog geen reacties

Het zal je maar gebeuren, zo meldt de Inquirer: je gebruikt een gratis netwerk dat een café aan haar klanten aanbiedt, en dan wordt je gearresteerd. Meeliften op andermans netwerk mag niet zonder toestemming. Een café geeft haar klanten natuurlijk toestemming, maar deze man was geen klant want hij internette vanuit zijn auto. Dus geldt die toestemming ook voor hem? Ik zou het niet weten.

De agent in kwestie ook niet, en dat is wel bijzonder:

Geen van de betrokken partijen wisten van het bestaan van deze wet af. Toch had de agent die tot arrestatie overging het gevoel dat de man zich schuldig maakte aan illegaal gedrag, hij wist alleen niet van welke wet.

Arnoud

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS