De nieuwe wereldeconomie volgens Wired (via SYNC.nl)

SYNC.nl beschrijft de nieuwe wereldeconomie volgens Wired in een mooi overzichtsartikel:

Internetbedrijven bouwen aan bedrijfsmodellen op basis van materiaal dat via de gebruiker wordt verzameld. Producten worden met de dag persoonlijker en bedrijven gaan ineens duurzaam. SYNC brengt je de zes trends die de wereldeconomie voortstuwen.

Met oude bekenden als peer production (prosumptie) en gepersonaliseerde ICT-diensten, maar ook met opvallende nieuwkomers als open innovatie en open standaards (dat vraagt om open source). En natuurlijk niet te vergeten: groen.

Maar is “onbeperkte video” nu echt een trend die de wereldeconomie gaat voortstuwen?

Arnoud

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.