2 reacties

 1. Hoi Arnoud,

  Leuk om mijn presentatie in jouw blog te zien. Ik heb zelf gisteren veel plezier beleefd aan jouw VCASMO presentatie. Door mensen zoals jij die laten zien dat het eigenlijk niet zo moeilijk is om je “fatsoenlijk” te gedragen op internet kan fair blogging gemeengoed worden.

  Ik gebruik eigenlijk alleen nog CC-plaatjes bij Flickr de laatste tijd. Vraagje: Is mijn bronvermelding in de Slideshare wel voldoende? Of had ik de namen (voor zover ze die geven op Flickr) nog moeten noemen?

  Groet, Marina

 2. Dank je voor de complimenten!

  De CC licenties eisen dat je een redelijke naamsvermelding hanteert. Verwijzen naar iemands Flickr pagina lijkt me redelijk, je moet vaak echt moeite doen om iemands werkelijke naam te vinden achter een Flickr-pseudoniem. Je moet er ook bijzetten welke Creative Commons licentie van toepassing is trouwens.

  Arnoud

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.