Van idee tot lopend vuur

| AE 648 | Innovatie, Iusmentis | 2 reacties

The tipping point, of ‘het kantelpunt’ is het magische moment waarop een idee, trend of sociaal gedrag over een drempel heengaat, kantelt en zich verspreidt als een lopend vuur. Sanne Roemen blogt over The Tipping Point, visuele boekrecensie door Marina Noordegraaf. En die recensie ziet er zo uit:

Arnoud

Deel dit artikel

  1. Hoi Arnoud,

    Leuk om mijn presentatie in jouw blog te zien. Ik heb zelf gisteren veel plezier beleefd aan jouw VCASMO presentatie. Door mensen zoals jij die laten zien dat het eigenlijk niet zo moeilijk is om je “fatsoenlijk” te gedragen op internet kan fair blogging gemeengoed worden.

    Ik gebruik eigenlijk alleen nog CC-plaatjes bij Flickr de laatste tijd. Vraagje: Is mijn bronvermelding in de Slideshare wel voldoende? Of had ik de namen (voor zover ze die geven op Flickr) nog moeten noemen?

    Groet, Marina

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS