Ingelogd als Arnoud Engelfriet

Natuurlijk bent u er niet ingetrapt, maar mijn logfile toont toch 68 mensen die doorklikten naar het Dashboard waar ze onder mijn naam op ingelogd zouden zijn. Gelukkig bleken maar 5 mensen zo ondeugend dat ze ook echt posts probeerden te bewerken, en maar eentje wilde een nieuw bericht aanmaken. En 23 mensen hebben me gemaild om me op de beveiligingsfout te wijzen.

Eén reactie wil ik u niet onthouden:

hij> volgens mij klopt er iets niet met je inlogsysteem, ik kon zomaar inloggen onder jouw naam op je blog. Kan het zijn dat je ooit bij ons op kantoor was en daar hebt ingelogd en een cookie hebt laten staan?
ik> ik denk niet dat het aan de cookies ligt, maar heb je je datuminstellingen al gecontroleerd?
hij> nou de klok gaat vanzelf over op zomertijd, dus daar kan het niet aan liggen!

Welke 1-aprilgrappen zijn jullie nog meer tegengekomen vandaag?

Arnoud

9 reacties

  1. Niet eens Edwin Martin, niet eens! (ok een klein beetje misschien, in eerste instantie) Ik heb m zelfs nog gewezen op het ontbreken van het vinkje bij “mij onthouden” bij het wachtwoord, wat al wel stond ingevuld… Die ie volgens mij daarna nog heeft aangezet… de puber..

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.