Ik ga wat anders doen :)

Ik kan er een heel verhaal van maken, maar ik zal het kort houden: ik heb ontslag genomen bij Philips. Per 1 juli begin ik als partner bij juridisch adviesbureau ICTRecht.

teeth_smile.gif

Ik ben erg blij dat Steven Ras, de oprichter en directeur van ICTRecht me deze kans geeft. Ik ken Steven en ICTRecht als een zeer deskundig juridisch adviesbureau op het gebied van, inderdaad, ICT recht. Ik wil graag met mijn ervaring op het gebied van softwarelicenties, open source, octrooien en internetrecht bijdragen aan het succes van ICTRecht.

Voor mijn site en deze blog verandert er niets, behalve dat er misschien een knopje onder de artikelen komt waarmee je mij kunt inhuren. Maar wees gerust, ik blijf gewoon gratis artikelen publiceren.

Over leuke ideeën en projecten mag u natuurlijk altijd mailen!

(En mijn excuses voor de soms wat vage reacties die ik mensen gaf die vroegen wat ik nu precies deed.)

Arnoud

29 reacties

 1. Gefeliciteerd,

  En ik hoop dat je nieuwe baan wordt wat je er van verwacht, maar dat zal wel goed komen.

  Wat ik zelf zeer positief vind: Je ziet veel dat er juristen worden gevraagd met een IT affiniteit maar andersom heb ik dit nog niet veel gezien. Jij komt vanuit de IT en hebt een affiniteit met rechten daarom denk ik dat je zeker een aanwinst voor het bedrijf zal zijn.

  Om wat mensen voor te zijn: Natuurlijk is het bovenstaande logisch omdat voor het geven van juridisch advies een zeer gedegen opleiding nodig is. Dit onderken ik dan ook meteen maar ik denk dat een ander gezichtspunt(uitgangspunt) wel extra waarde kan toevoegen.

 2. Gefeliciteerd! Daar zal je kennis heel goed tot zijn recht komen! ICTRecht ook gefeleciteerd met je komst :-)!! Gekke vraag misschien: moet/wil je nu verhuizen? B’wijk is wel een erg mooie omgeving, maar zo’n verhuizing is erg veel extra werk 😉

 3. Bedankt iedereen voor de positieve reacties! Ik ben er zelf ook erg enthousiast over, hoewel ik het wel jammer vind om na bijna negen jaar de deur bij Philips binnenkort dicht te doen. Ik heb er tenslotte altijd met veel plezier gewerkt (en doe dat nog steeds).

  En nee, ik ga niet verhuizen maar vanuit huis werken. Voor de meeste adviezen zal dat prima werken, en anders kom ik gewoon langs!

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.