Twee aankondigingen: (1) ITenRecht.nl (2) Mijn boek

| AE 2226 | Iusmentis | 5 reacties

boek-bezorgd-doos-de-wet-op-internet-editie-2010.jpgVandaag speciale aandacht voor de nieuwe juridische weblog IT en Recht, het zusje van Boek 9 dat zich richt op IT- en internetrecht in het algemeen. Een buitengewoon mooi initiatief. De berichten die er nu al staan, geven een mooi inzicht in de rechtspraak op dit gebied, en tot mijn vreugde wordt er ook echt commentaar geleverd door de plaatsende juristen. Zo mag ik het zien!

Iedereen die geïnteresseerd is in rechtspraak op dit gebied: toevoegen die RSS-feed.

En u zag ‘m misschien al staan hier rechts, maar mijn boek is sinds kort in de vrije verkoop. Reacties, recensies en suggesties voor leuke promo-deals mag u hieronder kwijt 🙂

Ondertussen schrijf ik door aan de volgende aflevering van de blogdialoog die morgen weer verder gaat.

Arnoud

Deel dit artikel

  1. Inderdaad, gefeliciteerd met je boek!

    En op zich een goeie site, IT en Recht, maar jammer dat het grootste deel van een blogpost bestaat uit de juridische teksten van de uitspraak. Voor mij is dat heel moeilijk te lezen. Het goeie aan deze blog vind ik dat je de teksten die je gebruikt goed toelicht, wat het voor mij ook weer helder maakt.

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS