Vacature: ICTRecht zoekt juridisch adviseur certificering

Ingezonden mededeling 🙂

Mijn kantoor ICTRecht zoekt een juridisch adviseur voor onze certificeringsdiensten. ICTRecht controleert en certificeert voor diverse organisaties websites van bedrijven, zoals webwinkels. Deze websites dienen te worden gecontroleerd op relevante wet- en regelgeving en op aanvullende eisen die de organisaties zelf kunnen stellen.

Wij zoeken iemand die”

 • “kennis heeft van consumenten-/internetrecht
 • “bezit over goede communicatieve vaardigheden
 • “leergierig is ingesteld, secuur werkt en beschikt over een gezonde dosis humor

Vragen? Neem dan contact op met Maarten Braun via 020 663 1941 of m.braun@ictrecht.nl

Solliciteren? Dat kan via c.bakker@ictrecht.nl. Graag ontvangen wij een korte motivatie, je curriculum vitae, je cijferlijst en natuurlijk je contactgegevens.

Het gaat om een functie van 16-24uur per week, dagen kunnen in overleg worden bepaald.

8 reacties

 1. Ik mis de kennis over consumentenrecht en internetrecht, ben niet zo goed in communicatie omdat ik de neiging heb om keihard de waarheid te zeggen maar ben wel secuur, leergierig en heb een gezonde dosis humor. Maar ja, ik heb liever een 5-daagse werkweek en ben mogelijk een beetje duur qua salaris. En nee, wil daarmee niet achteruit gaan, ook al zou ik dan behoorlijk wat dichter bij huis werken. 🙂 Maar als je ooit een dure programmeur nodig hebt… 🙂

 2. Haha geweldig: “en beschikt over een gezonde dosis humor”. Ben benieuwd hoe de sollicitatiegesprekken dan verlopen bij jullie; moet je dan moppen tappen of moet je hoog scoren in de ‘giecheltoets’;-)?!

  Succes in ieder geval!

  Wim, als je leergierig bent, dan heb je consumentenrecht en internetrecht zo onder de knie;-)

 3. Tsja, wij zijn geen typisch kantoor waarbij iedereen met stropdas en manchetknopen zit te werken. Dus daar moet je dan op sturen in je advertentie he 😉

  Belangrijkste eigenschap vind ik nog steeds dat je onomwonden durft te zeggen “beste klant dit moet u niet doen” en waar mogelijk met aanvulling “want zus en zo is beter ?n legaal”. Ik wil geen uitgebreide jurisprudentie-analyses en “dat hangt er vanaf”, ik wil een advies waar de klant mee vooruit kan. (Ik verstuur geregeld adviezen die bestaan uit “Beste $NAAM dat klopt, succes”.)

  Een mening durven uiten bij de pers is ook een belangrijke eigenschap.

 4. Helemaal mee eens!

  Dat is vaak een nadeel die juristen (kunnen) hebben: Erg veel praten, maar weinig nuttigs/relevants zeggen;) Uiteraard moet je af en toe wel kijken wie je tegenover je hebt. Leuke uitdagingen zijn dat!

  1. Heb je iets aan een politieman, digitale expertise. Moet wel even een cursus consumentenrecht doen …. Ben dus leergierig. Ben ook van het type zeggen wat je te zeggen hebt op basis van kennis, ervaring en kunde. Daarbij ook instaat om zich in te leven en aan te passen aan de omgeving wanneer dat noodzakelijk is. Humor, ach politiehumor dus….. Succes.

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.