Gastbloggers gezocht!

| AE 6776 | Iusmentis | 10 reacties

wanted-poster-persoonsgegeven.pngIn augustus ga ik drie weken met vakantie, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat mijn blog in die periode stilligt. Vandaar deze oproep: wie wil van de zomer op dit blog een gastpost publiceren?

Het onderwerp mag alles zijn zolang er maar een link met internetrecht is. Je eigen ervaringen als webwinkelier in Frankrijk, een stukje frustratie rond digitaal auteursrecht, waarom rechters meer van ICT zouden moeten weten: leef je uit!

Ook lijkt het me leuk om net als voorgaande jaren iets van een serie rond een thema te doen, zoals de 3d dinsdag of de zwartelijstweek. Hebben jullie nog onderwerpen waar ik eens periodiek dieper op in moet gaan?

Arnoud

Deel dit artikel

  1. Als thema “mythes” en dan iedere keer een ander rechtsgebied.

    Mythes betreffende koop: – De verkoper mag drie keer repareren voordat hij tot vervanging/vervanging over mag gaan. – Sorry: wij bieden maar 1-6 maanden garantie, en daar zit u (net) buiten. – Tweedehands (professioneel) gekocht = garantie tot aan de voordeur

  2. Misschien wat uitleg over wanneer welke wetgeving en regels gelden voor ‘dingen over het internet’? Gelden de Amerikaanse regels ooit voor Europese gebruikers van websites? Wat met pokersite die hen servers in land A hebben staan, gereguleerd worden in land B, maar eigenlijk werken uit land C?

    Lijkt me interessant omdat dit consumenten vaak dingen blauw blauw laten omdat ze de bomen door het bos niet meer zien. Waar moeten ze klacht neerleggen? Kan de Belgische of Nederlandse politie wel iets doen in grensoverschrijdende zaken? Het is vaak al niet eenvoudig om als klant bepaalde bedrijven te kunnen bellen of mailen. Hoe moeilijk is een echte klacht dan niet?

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS