Gastbloggers gezocht! (En onderwerpen voor een tirade)

Zoals elk jaar ga ik deze zomer er een paar weken tussenuit, en ik nodig dan ook hierbij graag mensen uit die een gastblog willen schrijven. Oh, en de tiradeweek komt er ook weer aan, dus wie onderwerpen heeft: graag!

Het onderwerp mag alles zijn zolang er maar een link met internetrecht is. Je eigen ervaringen als hoster met juridisch bijdehante klanten, je ergernis over onleesbare contracten of een filosofische beschouwing over digitalisering en het recht: leef je uit!

(Het hoeft geen juridisch essay te zijn, liever niet zelfs. Voetnoten worden afgeraden.)

Arnoud

8 reacties

  1. Onderwerp tiradeweek: Agreements vanwege updates die IEDERE minuut blijven pop-uppen wanneer je deze afwijst tot dat je ze vroeger of later toch een keer (al dan niet per ongeluk) accepteert. Ik heb dat op mijn Samsung bijvoorbeeld. Er komt steeds een ‘actie’ icoon in mijn bovenbalk en een nieuwe item in mijn berichtenpaneel, tot ik de nieuwe agreement heb geaccepteerd. De accept en reject knoppen zitten verder erg dicht bij elkaar.

  2. Beste Arnoud, Ik beloof niets, maar hoe meld je zo’n gastartikel aan? Ik heb genoeg meegemaakt op het gebied van de IE en ik zie nog steeds dingen die mijn vingers doen kriebelen, maar ik vind niet altijd dd tijd om het neer te schrijven. Maar als ik iets schrijf wat doe ik er dan mee?

  3. Tiradeweek: toestemming in apps waarbij je niets aan kan passen maar ze zo ongeveer overal toestemming voor vragen. Zelfs gebruik telefoonnummer met de waarschuwing dat er kosten aan verbonden kunnen zijn kom je soms tegen.

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.