Word specialist ICT-recht met de ICTRecht Academy

In uw werk als jurist heeft u dagelijks te maken met nieuwe vragen over technologie, AI en security. U zoekt de kennis en skills om daarmee om te gaan, of u wilt meer diepgang en leren fundamentele vragen en aannames ter discussie te stellen. Als enige in Nederland heeft mijn ICTRecht Academy daarvoor een eenjarige opleiding ontwikkeld, die ook nog eens ontworpen is voor drukke professionals die online en op locatie willen leren. De opleiding start in april, dus meld u snel aan.

Als specialist ICT-recht doet u praktijkgerichte juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. U leert onder meer over ict-technologie, software, security, privacy, digitaal ondernemen, blockchain, marktregulering (DSA/DMA) en artificial intelligence. En als senior specialist doet u grondige juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. U leert onder meer over cybercrime, AI in het recht, verwerkersovereenkomsten, legal tech en continuïteit in de cloud. De deelopleiding specialist privacyrecht leert u over ict en haar relatie tot de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

De theorie en basisstof wordt online aangeboden via webinars, podcasts en e-learning die u in eigen tijd verwerkt. In 15 middagtrainingen van 3 uur past u het geleerde toe op uitdagende praktijkcasussen. Dit kan ook online, maar extra uitdaging krijgt u met de middagen op locatie in Utrecht.

Wilt u kennismaken met onze praktijkgerichte en uitdagende manier van lesgeven? Geef u dan op voor de gratis proefles, met als onderwerp het toppunt van technologie: artificial intelligence (AI) en hoe dit te reguleren. De Europese AI Act staat daarbij centraal. U leert in de proefles welke benadering Europa kiest, welke vormen van AI wel en niet toegestaan zijn en welke compliance voorwaarden gevolgd dienen te worden. U leert in eigen tijd een webinar en e-learning, en een beperkt aantal deelnemers kan op 7 maart een interactief werkcollege volgen.

Tot snel!

Arnoud

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.