“Ik heb niets te verbergen”

“Ik heb niets te verbergen” is het meest gehoorde argument tegen zowat elke vorm van privacy-bescherming.

Maar wie verzon als eerste het antwoord “wat een saai leven heb je dan”?

Arnoud

15 reacties

 1. we weten toch ‘allemaal’ al / zie interview Alex Jones met Aaron Russo /, dat de Illuminati (Rockefellers, Bilderbergers) ons / onze kleinkinderen / willen Chippen.

  Letterlijk, de RadioFrequency Chip RFID zoals die ook in de AH spullen zullen komen, en nu al in je hondje, koe en varken, geinjecteerd waarschijnlijk bij de Duim (Armageddon), of in de Hersenen (momenteel experimenteel in US Officers Corps)

  Dit is geen geintje. Big Oil aan het touw.

 2. Het is niets schokkend meer het idee is als ouder dan 20 jaar. Echter iederekeer verleget men de grens met als ultieme doel alle mensen the chippen. Met als excuus, veligheid, gemak, verkoming van Fraude etc. etc. etc.

  Als je straks geen chip in je lichaam heb of wil hebben, dan wordt het in de toekomst onmogelijk om boodschappen te doen, geld op te nemen, te reizen etc. etc.

  Het is zo overduidelijk en ik snap niets van de maatschappij dat ze het maar gelaten over zich heen laten komen. Beschermt tegen diefstal, tegen ontvoering of vermissing. Echter het zijn gewoon moderne statis praktijken. Waar je bent, wanneer, hoelang, met wie etc. etc.

  Ondertussen zegt een ieder acht het is toch niet zo erg, asl je niks te verbergen heb dan… Echt onzin excuus en absolute manipulatie van enig denkvermogend mens

 3. Ik heb niets te verbergen, dus heeft de overheid niets aan mijn gegevens, dus er is geen enkele reden om wat dan ook te registreren….. Registratie, inbreuk op privacy, is alleen nodig als het om potenti?le criminelen gaat. Weet je meteen hoe de overheid naar burgers kijkt…..

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.