CIER lezing: Uit principe – de GNU General Public License versie 3

Gisteren gaf ik een lezing over GPL versie 3: Uit principe – de GNU General Public License versie 3. De bijbehorende tekst staat nu via CIER online en verschijnt ook in het eerstvolgende nummer van Computerrecht (2007/5).

Het was een grote uitdaging om deze complexe licentie op een duidelijke manier toe te lichten, maar ik heb wel het gevoel dat het een eind gelukt is.

Een aantal mensen had me nog gevraagd om de sheets, maar die verspreid ik normaal niet. Sheets gebruik ik alleen ter ondersteuning van mijn verhaal, en ze zijn dan ook nauwelijks op zichzelf te begrijpen. Een voorbeeldje:

driesheets1.PNG

Dat doet me er aan denken dat ik al een tijd weinig over presenteren heb geblogd. Het ligt ook een beetje buiten het onderwerp internetrecht. Desondanks: zou u, beste lezer, hier meer over willen zien?

Arnoud

Eén reactie

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.