Gaat u mee? Juridische studiemiddag over Internetrecht 2.0

Via het IvIR een aankondiging voor de VMC studiemiddag: Internetrecht 2.0:

Op vrijdag 23 november 2007 organiseert de Vereniging voor Media- en Communicatierecht een studiemiddag gewijd aan het thema ‘Internetrecht 2.0’. Het cliché van het internet als een vrijplaats waar geen of alleen eigen regels gelden, maakt meer en meer plaats voor een internet dat wordt ingekapseld door regulier recht of dat voor het eerst met nieuwe eigen regels te maken krijgt. Tijdens de studiemiddag zal een aantal ontwikkelingen kritisch worden geanalyseerd.

De studiemiddag is in Amsterdam. Wie ook gaat, mij herkent en zegt dat hij (zij?) mijn blog leest, krijgt een gratis drankje naar keuze.

Arnoud

6 reacties

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.