Studenten gezocht voor stage bij ICTRecht

| AE 1748 | Iusmentis | 2 reacties

Heb jij affiniteit met ICT en ben je in staat om juridische analyses te vertalen naar concreet advies voor ondernemers? Dan willen wij je graag een stageplaats bij juridisch adviesbureau ICTRecht in Amsterdam aanbieden. ICTRecht is dé specialist als het gaat om juridisch advies op het gebied van ICT. Wij leveren ondernemers van groot tot klein advies waarmee ze direct aan de slag kunnen. Dankzij onze technische en juridische achtergrond zijn wij in staat om elk ICT- of internetvraagstuk juridisch te analyseren.

Wij hebben ruimte voor één of twee studenten die een juridische ICT-casus willen uitzoeken. Wij zijn allereerst op zoek naar een student die de jurisprudentie rond domeinnaamgeschillen in kaart wil brengen (zoals hier). Doel hiervan is het vertalen van de vele uitspraken van de afgelopen jaren naar een concreet document waarmee ondernemers en merkhouders hun kansen kunnen inschatten. Het document wordt op internet gepubliceerd.

Daarnaast willen wij graag enkele ‘wizards’ ontwikkelen voor het genereren van privacystatements en compliance documenten voor bijvoorbeeld de Wet Koop op Afstand. Dit betekent het vertalen van wet- en regelgeving naar stroomdiagrammen en beslisbomen om snel in concrete situaties tot een advies te kunnen komen.

Heb je zelf een voorstel voor een innovatieve ICT-klus, dan horen we graag van je!

De stageperiode is twee tot drie maanden. Je ontvangt een stagevergoeding van 500 euro per maand. Wij zijn gevestigd in Amsterdam (Panamalaan 6b). Tijdens je stage draai je actief mee met het bedrijf en krijg je de gelegenheid met klanten te werken.

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Arnoud Engelfriet of bel 0251-501000.

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS