Kroniek van het internetrecht, editie 2011

| AE 2880 | Iusmentis | 2 reacties

En daar zijn we dan weer, conform de traditie: mijn Kroniek van het Internetrecht, aflevering 2011 alweer.

Van structureel procederende internetfietsenwinkels en falende kleine lettertjes tot al dan niet ondubbelzinnige toestemming in privacywetten, netneutraliteit en auteursrechtfilters en de Raad voor de Journalistiek die het internet op ging: volgens mij heb ik zo ongeveer alles wel behandeld dat relevant is. Maar uiteraard is het mijn geheel particuliere selectie zonder aanspraak op volledigheid of objectiviteit.

Wat heb ik allemaal gemist? 😉

Arnoud

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS