CSI Ede: lezing bij Black Hats Sessions 16 juni

madison-gurkha-logo.pngOp 16 juni zal ik spreken op de zevende Black Hats Sessions, de bekende securityconferentie in Ede, georganiseerd door Madison Gurkha en Array Seminars.

Het wordt CSI Ede op 16 juni. Walter Belgers van Madison Gurkha zal een presentatie geven over incident response “light”. Hoe kunt u eenvoudig incident response onderzoek doen met freeware tools? Roland Vergeer (Digital Intelligence) geeft een mooi voorbeeld uit de praktijk over een forensisch onderzoek naar een interne fraude (die niet intern bleek te zijn), Arnoud Engelfriet (ICTRecht) gaat in op bewijsvoering in een rechtszaak, wat de criteria zijn voor computervredebreuk of denial-of-service en wat er dus nodig is om een aangifte te kunnen doen of een civiele zaak om schadevergoeding te kunnen beginnen. Het Nederlands Forensisch Instituut zal een lezing over forensisch onderzoek geven.

Zie ook de folder voor meer informatie.

Arnoud

6 reacties

  1. Ja excuses Ewald, mijn moderatiedinges doet wat gek soms.

    Enne, ik schijn een paar vrijkaartjes weg te mogen geven. Ik dacht eerst aan een prijsvraag of zo maar ik weet niks leuks eigenlijk. Dus dan maar gewoon aan jullie omdat je de eerste twee bent die vraagt. πŸ™‚ Mail me even vanaf het adres dat je bij je reactie opgaf?

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.