Torrent dit boek

mijn-boek-bittorrent.pngDat duurde nog lang: mijn boek op Bittorrent. En natuurlijk mag dat gewoon. Volgens mij is het daarmee het enige juridische handboek dat legaal gefileshared mag worden.

Komt er eigenlijk nog een update, vroeg laatst iemand. Ja, dat staat wel in de planning. Maar ik durf nog even geen concrete datum toe te zeggen; eerst werk ik aan een boek over het recht voor webwinkels dat hopelijk eind april klaar is. En eigenlijk moet ik daarna eens een boek maken over de toekomst van het auteursrecht, maar dat wil nog niet helemaal uit de vingers komen.

Arnoud

14 reacties

  1. Verzoekje voor de update (krijgen kopers daar melding van trouwens?); meer vermelding van bronmateriaal. Hoewel ik niet twijfel aan de juistheid van de beweringen in het boek is het, zeker voor de rechtenstudent, fijn als er links gelegd worden naar bepaalde literatuur, kamerbepalingen of arresten! Maakt van het boek ook nog meer een ‘must-have’ voor de in internet ge?nteresseerde jurist denk ik!

  2. Met @Ikke eens dat een torrent hier wat minder meerwaarde heeft. Hij was binnen voordat ik met mijn ogen geknipperd had. Ik sta het ook nog even te seeden (met nog 15 anderen zo te zien) maar het zou me verbazen als ik de ratio boven de huidige 0.0 zie komen. Toch sympathiek natuurlijk dat het mag. ๐Ÿ™‚

  3. Dat ben ik geweest ๐Ÿ˜ฎ Voor mijn opleiding moesten we het boek hebben en ik was er zelf ook verbaasd over dat er geen torrent (of andere gratis versie) van was. Mijn excuses voor het niet persoonlijk vragen van toestemming, maar in het boek staat duidelijk aangegeven dat het boek onder Creative Commons valt dus ik dacht dat het wel kon. Leuk dat je hem ook gevonden hebt ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.