De kroniek van het internetrecht, editie 2012 en 2013

Normaal publiceer ik elk jaar een kroniek van het internetrecht, bij wijze van jaaroverzicht. Maar jemig wat is het druk zeg de laatste tijd. En daardoor is de editie 2012 er gewoon niet meer van gekomen. Maar nu had ik dan eindelijk toch wél weer even tijd, dus ik heb nu een dubbeldikke editie uitgebracht. Veel leesplezier!

Lees de volledige kroniek van het internetrecht, 2012 en 2013.

Arnoud

Eén reactie

  1. Schande, Arnoud! In de ICT is een jaartje achterlopen met de nieuwste ontwikkelingen eigenlijk doodzonde! 🙂

    Ik bedenk mij overigens dat BREIN diverse Ex Parte uitspraken heeft laten doen tegen diverse TPB proxies, maar providers kunnen voorlopig weer stoppen met het blokkeren van TPB dankzij de laatste uitspraak. Kan dat nog gevolgen hebben voor eenieder die zijn TPB Proxy door BREIN weer offline moest halen? Waarschijnlijk niet, maar kan een interessante discussie worden.

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.