Kom je op 15 november ook naar The Future is Legal (en vakantiebericht)?

Eindelijk is het zo ver: het volledige programma van ons jubileumcongres The Future is Legal op 15 november is gereed. Lees alles over het congres en koop direct je kaartje (presale: 30% korting) voordat we uitverkocht zijn!

Sprekers zijn onder meer prof. Michel van Eeten, Merien ten Houten, Ronald van den Hoff en Michiel Steltman. Naast de lezingen is er een workshop factchecken door Alexander Pleijter, en een unieke crisisgame “Stop dat datalek!” waarbij je als team aan de slag gaat om als bedrijf een datalek te bestrijden. Oh, en het is in het Spoorwegmuseum dus je kunt ook nog treinen kijken. Dat is pas échte harde techniek.

Tevens een dienstmededeling, vanaf maandag ben ik twee weken op vakantie. Op maandag 19 augustus blog ik weer verder!

Arnoud

3 reacties

  1. Oh ja, congressen en prijs enzo. Daar moet ik even over nadenken (en vis ik misschien achter het early bird net). Ik moet die avond toch al ergens ‘ver weg in Nederland’ (vanaf het noorden) zijn. Dus op zich is het onderweg.

    Fijne vakantie!

    Ps. Goed om te weten; Utrecht Maliebaan heeft een pendeldienst naar Utrecht Centraal, alleen tijdens openingstijden van het museum. De laatste trein vertrekt om 17:10. De bushalte is 12 minuten lopen. Op 9292 moet je daarvoor specifiek zoeken naar “Spoorwegmuseum per Bus, Utrecht”.

    1. En voor wie die laatste bus miste: door de Lange Nieuwstraat rijdt een reguliere bus met een halte tegenover het museum Catharijneconvent met de geografische coordinaten 52.08732, 5.12351 (Nl-Ol). Overigens is de historische stad Utrecht zo op de menselijke maat gebouwd dat lopen naar het Centraal Station nog geen half uur duurt.

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.