Aansprakelijk voor out-of-office bericht?

Misschien dat disclaimers bij e-mails toch niet zo onverstandig zijn. Wat nu als mensen je out-of-office mededeling als antwoord op hun offerte of vraag beschouwen? Je zou denken dat dat niet voor zou moeten komen, maar de praktijk is anders. Wat te denken van dit bord:

bordje-engels-welsh-out-of-office.jpg<br/> (bron: BBC news)

Het Engels is prima leesbaar, maar de Welsh tekst betekent “Ik ben niet op kantoor, maar mail uw vertaalwerk gerust.” Pijnlijk.

Als je nu als Welshtalige vrachtwagenchauffeur toch linksaf gaat, en je krijgt een boete, zou je daar dan vanaf kunnen komen met dit bordje?

En gebeurt dit in Friesland ook wel eens?

Arnoud

3 reacties

  1. Beste Arnoud,

    Hierbij mail ik je onze offerte voor de sloop van je huis. Als je van de aanbieding gebruik wilt maken, zeg dan even dat je op vakantie bent. We zullen ervoor zorgen dat de klus voor jouw terugkeer van vakantie geklaard is en sturen een factuur van ??? 1.000.000.

    We wijzen je erop dat we disclaimers onder e-mails van de hand wijzen. Als je hier niet mee kunt instemmen, reageer dan niet op deze mail.

    Wees gegroet, Bob de Sloper

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.