Het “You wouldn’t download a car”-shirt

you-wouldnt-download-a-car-torrent-mininova.pngNou, met enige hulp (dank, Max!) is het toch gelukt om een high-resolutie afbeelding te vervaardigen met de tekst “You wouldn’t download a car”. Het font is namelijk te koop via Fonts.com maar de preview versie is net handig genoeg om er die ene zin gratis uit te trekken. Geen zorgen, uiteindelijk heb ik het font gewoon gekocht omdat die preview geen printbare kwaliteit bleek op te leveren.

Het logo zit dan ook in deze PDFloeigrote Encapsulated Postscript: you-wouldnt-download-a-car.eps (link gefixt).

Ik ga vanmiddag eens kijken of ik een t-shirtbedrukwinkel kan vinden. Wie er ook eentje wil: reageer snel!

UPDATE (18:11) het mag ook iets minder snel want de Mininova-zitting is verplaatst naar 2 juni.

UPDATE (25 mei) Koop het shirt via Shirtshop.nl. 25% korting met code “ywdac”!

Arnoud

19 reacties

  1. “Het font is namelijk te koop via Fonts.com maar de preview versie is net handig genoeg om er die ene zin gratis uit te trekken.”

    Gevalletje auteursrecht-inbreuk Arnoud? Een lettertype is toch ook beschermd? πŸ˜‰

  2. Mijn vorige bericht was een gehaaste, vlak voor vertrek geschreven reactie. Ik ben weer thuis, nu nog even ter aanvulling op mijn laatste bericht: de Engelse versie staat natuurlijk ook op YouTube, evenals een waslijst aan parodie?n. De eerste zin van het originele Engelse filmpje (dat duidelijk bedoeld is om af te schrikken) luidt “you wouldn’t steal a car”, waarmee men volgens mij impliceert dat downloaden stelen is. Hierop is de reactie “you wouldn’t download a car” redelijk snel, maar toch leuk, gevonden πŸ™‚

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.