Nieuw boek: Hosting: Deskundig en praktisch juridisch advies

| AE 2440 | Iusmentis | 3 reacties

In januari aangekondigd, nu verkrijgbaar: Hosting: Deskundig en praktisch juridisch advies van mijn adviesbureau ICTRecht. Op een praktische manier leggen we uit aan welke eisen een hoster moet voldoen en met welke wetgeving hij te maken krijgt.

Bent u bijvoorbeeld aansprakelijk voor downtime, en tot welk bedrag? Kunt u verantwoordelijk worden gehouden als uw klanten iets onrechtmatigs publiceren? Moet u contactgegevens van klanten afstaan als deze beschuldigd worden van illegaal P2P-gebruik? Bent u überhaupt verplicht de privacy van uw klanten te beschermen en in welke mate dan? En geldt die gekke bewaarplicht voor telecomgegevens eigenlijk ook voor u?

Lees ook de recensie van Rashid Niamat.

Het boek is te koop bij ICTRecht zelf maar ook bij Managementboek en Computer Collectief. 19,95 inclusief BTW, vraag naar de verzendkosten.

Arnoud

Deel dit artikel

  1. Nu de belangrijkste vraag, wat is de kortingscode 😉 Ik zag ook dat er boek onderweg is voor software. Goed om te zien dat oa ICTRecht zich in zet om het juridische speelveld begrijpbaarder te maken voor gewone stervelingen. Dus vooral door blijven gaan.

    De opdracht om het boek te verschepen gaat zometeen de deur uit. Zijn er trouwens plannen om deze boeken ook bv in PDF- cq ePub-vorm uit te gaan geven?

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS