Eén reactie

  1. Een artikel waar in meer dan acht jaar nog niet gereageerd is? Laat ik dan toch maar aftrappen met gezeur: stel nu dat een slogan door een actuele ontwikkeling toch erg vervelend zou worden voor een merk en een ge(ge)nereeerd plaatje wordt masaal gedeeld via sociale media, dan zou dat toch wel risico op een schade-claim op kunnen leveren?

    Bij meeste slogans is dat misschien moelijk voor te stellen, maar 75 years of great sex, let’s get it done, just do it, en intelligence everywhere zouden bijvoorbeeld ten tijde van een schandaal (verkrachting, moord, privacy, …) een erg vervelende lading aan een logo kunnen geven.

    Hoewel het aantal waarschuwingen en disclaimers in de wereld al erg hoog is: zou het toch niet verstandig zijn om bij die generator een waarschuwing hiervoor op te nemen?

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.