Bestellen van het “You wouldn’t download a car”-shirt

| AE 1611 | Intellectuele rechten, Iusmentis | 19 reacties

you-wouldnt-download-a-car-torrent-mininova.pngNou, dat “You wouldn’t download a car” t-shirt blijkt een onverwacht populair item! Ik heb nu al meer dan tien bestellingen via mail en reacties.

Wat ook een beetje onverwacht blijkt, is hoe moeilijk of irritant het is om een goede shop te vinden waar ze tegen een redelijke prijs je eigen ontwerp willen drukken in goede kwaliteit. Bij Shirtshop.nl zijn de shirts 13,80 (XXL is 14,80) inclusief bedrukking maar valt het nog niet mee om het ontwerp op fatsoenlijke grootte op je shirt te krijgen. Ik krijg het plaatje maar twee stapjes vergroot en dat ziet er nog steeds heel erg klein uit. (Of doe ik iets fout?)

Bij Spreadshirt moet je een eigen ontwerp als bitmap uploaden en dat is gewoon lelijk als je witte letters op een zwarte achtergrond wil. Je kunt EPS-bestanden wel uploaden maar alleen in je eigen shop en dan moet je 2 dagen wachten tot iemand het ontwerp heeft goedgekeurd. Dat gaan we dus eens proberen, maar ergens een stapeltje laten drukken is wel zo praktisch gezien de deadline van 2 juni (de Mininova-zitting).

HGS Sportprijzen is relatief goedkoop voor het bedrukken (en reageert snel en persoonlijk op vragen per mail) maar zo te zien moet je daar zelf je shirts aanleveren en dat schiet ook weer niet op.

Iemand een andere suggestie?

Arnoud

Deel dit artikel

 1. Hier in Groningen hebben we relatief goedkope textieldrukkers: http://kikkerprint.nozone.nl/mainframe.htm http://despeld.nl/

  Maar ja, die werken met old school email contact (de speld heeft nog een website van voor internet 1.0), ik weet niet hoe snel ze leveren, en je moet helemaal naar Groningen reizen om de shirts op te halen.

  Ik neem aan dat er wel vergelijkbare winkels zijn dichter bij huis. Zodra je een stad hebt met een beetje actieve studentenvereniging, is er daarlangs wel een textielshop te vinden.

 2. Edwin had goede ervaring met Spreadshirt, inderdaad met de EPS-versie. Die handmatige controle van Spreadshirt had ook goede kanten, tegenover die 2 dagen opstart-tijd. Of de vormen kwalitatief goed te drukken waren (niet te ielig enzo) en iets juridisch, als ik Edwin goed heb begrepen 😉

 3. Is Vistaprint geen optie? Zelf heb ik een ??n T-shirt laten drukken met reclame en de kwaliteit is erg goed 🙂

  En ik word dood gegooid met reclame van hun dat ‘alleen vandaag alles gratis!’ is. Je betaald alleen de verzendkosten.

  PS: Weet iemand een goede leverancier voor bedrukte mokken? Daar ben ik namelijk al een tijdje naar op zoek :p

 4. Voor shirts bedrukken is Vistaprint idd een goeie, wat Sebastiaan idd zei, ze hebben nu ook een actie dat shirts wat afgeprijsd zijn, weet niet hoe lang die actie loopt, maar doe er je voordeel mee 🙂 Altijd fijn als je bulk wilt bestellen.

  En hee, ik wist niet dat dit shirt ontwerp van iusmentis af kwam! Ben al eens tegengekomen dacht ik, grappig.

 5. Ik ga altijd naar Just Letters in Deventer. (www.justletters.nl) Hier kun je zelf je tekst invullen op een t-shirt of iets dergelijks. Tot nu toe altijd tevreden geweest bij deze firma, ook toen ik een keer de verkeerde maat geleverd kreeg. Na een mailtje van mijn kant al de volgende dag een nieuw shirt in huis! De levertijd is maximaal 2 werkdagen en die zijn ze tot nu toe nog altijd (zo’n 8 keer) nagekomen.

Laat een reactie achter

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren en <em> en <strong> voor italics en vet.

(verplicht)

Volg de reacties per RSS