SIDN schort uitgifte 112.nl toch op

Goh. “Geheel los van de door u in uw brief naar voren gebrachte argumenten” heeft SIDN besloten dat zij 112.nl voorlopig niet voor de Staat zal reserveren. De boze fax van Heerink’s advocaat heeft dus toch effect gehad.

Bram Heerink was jarenlang de ongestoorde bezitter van www.112.nl, totdat in mei de Staat ineens een spoedeisend belang bedacht en de domeinnaam opeiste. Het hoger beroep moest nog uitgevochten worden en bovendien had Heerink conservatoir beslag laten leggen op de domeinnaam. Toch had SIDN alvast maar aangekondigd 112.nl te reserveren voor de Staat door deze uit te sluiten van haar sunrise bij de uitgifte van numerieke domeinnamen.

Arnoud

Eén reactie

  1. Ook de naam http://www.117.nl wordt volgens Webwereld vooralsnog uit de sunrise gehouden. De naam is in gebruik door een friese rockband band genaamd JITIIZER, welke “117 – w?r is de br?n” als slogan hanteert.

    Nu snap ik er helemaal niks meer van. Wat heeft de sunriseperiode nog voor betekenis als bij voorbaat, min of meer willekeurige, domeinnamen gereserveerd blijken te zijn?

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.