Bericht verwijderd, excuses

Gistermiddag stond op deze plaats een blogbericht dat als 1-aprilgrap bedoeld was. Ik had me echter niet gerealiseerd dat dit bericht gemakkelijk verkeerd te lezen zou zijn geweest. Hierdoor heb ik een aantal personen zwaar geschoffeerd, hetgeen ik ten zeerste betreur want dat was niet mijn bedoeling. Mijn welgemeende excuses aan de betrokkenen.

Ik heb het bericht alsmede alle reacties per direct verwijderd en deze post ervoor in de plaats gezet. Ook de RSS-feed is aangepast. Mensen die het bericht nog in hun cache hebben staan, verzoek ik vriendelijk doch dringend deze per direct te verwijderen en niet verder te verspreiden. Ook wil ik u verzoeken hieronder niet uit te wijden over de inhoud van dit bericht.

Het is jammer dat het niet altijd even duidelijk is wanneer een bericht wel of niet serieus is bedoeld. Achteraf gezien had ik meer aandacht moeten besteden aan hoe de tekst over zou komen en meer hints had moeten geven waaruit mensen meteen hadden kunnen afleiden dat deze post slechts als (droge) humor bedoeld was.

Volgend jaar zal ik ervoor zorgen dat de grap binnen de grenzen van het goed fatsoen blijft. Nogmaals, het spijt me!

Arnoud

19 reacties

  1. Ik kan me voorstellen dat een aantal tags ook even gefilterd moet worden ;).

    Ik ben nu wel heel benieuwd naar het bericht, wellicht kan deze online gezet worden zonder namen, en met een hele duidelijke disclaimer?

  2. Ik vond inderdaad het bericht niet kunnen, ben blij dat je het hebt weggehaald! Ik snapte de grap wel, maar toch… Beter ten hele gedwaald dan ten halve gekeerd. Ofzo. Goed dat sommige mensen (Merijn en Pieter bijv.) dit blog zo op de voet volgen!

  3. Ik neem terug wat ik zei over het wellicht alsnog plaatsen zonder namen. Zojuist het bericht gevonden in een rss reader die ik toevallig nog geinstalleerd had, en zoals mensen hierboven al zeggen, op een blog als deze (of ieder andere) is een dergelijk bericht in z’n geheel ongepast, met, of zonder namen.

Geef een reactie

Handige HTML: <a href=""> voor hyperlinks, <blockquote> om te citeren, <UL>/<OL> voor lijsten, en <em> en <strong> voor italics en vet.